Schmidt Bouwmachines Nederlands NL Schmidt Bouwmachines English EN
Schmidt Bouwmachines Almelo
60 years case wheel loaders   CASE Nederland
NIEUWS   FINANCIERING   SERVICE   VOORRAAD   TOEBEHOREN   ONDERDELEN   CONTACT  
 
 
  
Even voorstellen
Onlangs is Gert Smink ons verkoopteam komen versterken.

Gert heeft ruime ervaring en heeft er veel zin in om Case Construction Equipment nog verder op de kaart te zetten in de regio Utrecht, Flevoland en Gelderland.

Wilt u een afspraak maken? Bel Gert op 06-51424126.


 
 

 
  
Complete CASE 821G wiellader voor Kees Limburg Verhuur
Mede door de goede ervaring met zijn Case 721E wiellader, die er al heel wat productieve uurtjes op had zitten, was de vervanging van deze machine door een Case wiellader een vrij logisch vervolg. Ditmaal moest de machine echter een klasse zwaarder zijn, de Case 821G.

Het werd een 821G, met een compleet nieuwe cabine, voorzien van alle gemakken en toebehoren:
Ride Control (lastdemping), Groeneveld automatische vetsmering, JSS Joystick bediening, luxe lucht geveerde en verwarmbare stoel, omkeerbare koeler fan, achteruitkijk camera af fabriek, complete LED rij- en werkverlichting, trekhaak, extra gereedschapskist, elektrische diesel vulpomp, etc.
 
Lees meer...
 

 
  
CASE 821F geleverd aan WOB Enschede
In verband met toenemende vraag, heeft WOB Enschede een jonge gebruikte CASE 821F erbij gekocht, ter ondersteuning van het overige materieel in de recycling activiteiten.

Deze CASE 821F is uitgevoerd met een ZF 5 traps powershift transmissie in combinatie met een Lock Up (hiermee wordt de converter mechanisch gekoppeld en is er geen hydraulisch verlies meer in de aandrijflijn) en Power Inching; met dit systeem wordt de aandrijflijn onderbroken op het moment dat de rem bediend wordt.
 
Lees meer...
 

 
  
CASE 621G shovel voor Stege te Saasveld
Onlangs is er door Schmidt Bouwmachines te Almelo een nieuwe CASE 621G geleverd aan Loon- en Grondverzet bedrijf Stege uit Saasveld. De shovel is aangeschaft ter uitbreiding van het machinepark van Stege. Naast verschillende mobiele graafmachines, een rupskraan en diverse minigravers kan Stege haar klanten nu ook van dienst zijn met een gloednieuwe CASE 621G shovel.

De shovel zal voornamelijk ingezet worden voor diverse grondverzet werkzaamheden maar de 621G zal ook zijn steentje bijdragen in het loonwerk, waar de machine gebruikt zal gaan worden voor het vastrijden van gras- en maďs kuilen.
 
Lees meer...
 

 
  
Douwe Hoekstra investeert in nieuwe Case CX250D
Onlangs werd door Schmidt Bouwmachines te Almelo een nieuwe CASE CX250D geleverd aan Douwe Hoekstra te Nijemirdum.
Machinist Wiebe van Es was zeer enthousiast over de machine. Vooral de bediening van de machine wordt door de machinist als zeer positief ervaren.
De Case CX250D is uitgevoerd met een Stage IV ISUZU motor, voorzien van onderhoudsvrije katalysator en Ad-Blue systeem waardoor geen roetfilter nodig is. De Ad-Blue tank hoeft slechts 1 maal per 5 diesel tankbeurten gevuld te worden.
 
Lees meer...
 

 
  
Grader Totaal uit Barneveld kiest wederom voor CASE!
Onlangs werd door Schmidt Bouwmachines te Almelo een tweede CASE CX856C geleverd aan Grader Totaal uit Barneveld. De tweede CASE 856C zal voornamelijk worden ingezet voor profileer werkzaamheden in de wegenbouw.

Na de uitstekende ervaringen met een al eerder geleverde CASE 856C in 2015 is er nu weer gekozen voor een CASE 865C grader.
 
Lees meer...
 

 
  
Eerste CASE CX145D in Nederland geleverd aan Kuipers te Saasveld
Schmidt Bouwmachines Almelo levert eerste CASE CX145D in Nederland aan Loonbedrijf Kuipers uit Saasveld

"Klein maar Dapper", zo noemde Erik Kuipers van het gelijknamige Loon- en Grondverzetbedrijf Kuipers de CASE CX145D.

In eerste instantie zochten de gebroeders Erik en René Kuipers een gebruikte 22 tons rups graafmachine ter aanvulling van hun machinepark. Geregeld huurt het bedrijf bij leverancier Schmidt Bouwmachines uit Almelo verschillende machines, zo ook de CASE CX145D terwijl ze eigenlijk een iets grotere machine wilden huren. Tot verbazing van machinist Erik Kuipers bood de CASE CX145D verrassende prestaties.
 
Lees meer...
 

 
  
CASE CX75C geleverd aan aannemersbedrijf M.J. de Boer B.V.
Maarten Joris de Boer van Aannemersbedrijf M.J. de Boer B.V., nam onlangs een nieuwe short radius midigraver CASE CX75C van Schmidt Bouwmachines in ontvangst. De CASE CX75C is hiermee de derde CASE machine door Schmidt Bouwmachines aan M.J. de Boer geleverd.
Deze zeer compleet uitgevoerde machine met proportioneel bediende extra functies, Climate Control, luxe lucht geveerde stoel, 7 inch kleuren monitor voor de beelden van de achter- en zijcamera, maakt het in combinatie met de hoge veiligheidsnormen van ROPS en FOPS Level II, een comfortabele en veilige werkplek voor de machinist.
 
Lees meer...
 

 
  
Certified Case CE Dealer 2018
Samen met de 2 andere Nederlandse importeurs en diverse Europese importeurs ontvingen wij uit handen van Case Construction President Carl Gustaf Göransson het predicaat Gecertificeerde Case CE Dealer voor Verkoop en Service 2018.

Net als in 2017, voldeden we aan alle hoge eisen van Case CE op het gebied van Verkoop en Service, om wederom, met trots, dit Predicaat te mogen uitdragen. 
 
 

 
  
Good Design Award voor Case
Onlangs heeft de G-serie wielladers van Case de Good Design Award voor een excellent design in de wacht gesleept.

Case Construction Equipment kreeg de Good Design Award voor de G-serie wielladers die men in 2017 op de markt bracht. De nieuw ontwikkelde cabine met een revolutionair voorraam ontwerp was toonaangevend in de markt. De uitreiking van de Award werd in 2017 voor de vijftigste keer gehouden en is door de vele aanmelding eens zo belangrijk.
 
Lees meer...
 
 
 
 
Schmidt Bouwmachines Almelo BV
Bleskolksingel 2  -  7602 PS Almelo
Tel: 0546-490905
info@schmidtbouwmachines.nl